Fscan DUO
Aparatul Fscan DUO se încadrează în categoria aparatului Fscan Compact, dar nu include funcția DIRP. În aparatul DUO sunt încorporate programe pentru posibila eliminare a durerilor. Aparatul DUO utilizează o modulație foarte specifică a două semnale în mod sinusoidal. Se numește: Frequency Specific Microcurrent (FSM) applications. Datorită acestor frecvențe, se poate obține ușurare de durere în diverse cazuri.
FSCAN4
Începând din decembrie 2016, este disponibilă a patra generație, care are parametri tehnici extinși și algoritmi de măsurare DIRP îmbunătățiți.
Caracteristici:
Amplitudini ajustabile pentru semnalele de undă SQUARE și SINE OSCA – noul standard DIRP pentru scanare standard Modul SUB SCAN pentru scanare specifică Fiecăi frecvențe i se poate atribui o setare individuală în aplicație Amplitudinea semnalului de undă SQUARE
Funcție WOBBLE cu setări individuale
ENVELOPE (oscilație a amplitudinii între 0 Volt și o valoare alocată)
Funcție TIMER
Ecran tactil color mare de 800×480 pixeli cu capacități grafice
Selectare individuală a frecvenței
Mediu extern de stocare pe ChipCard pentru gestionarea datelor
Funcție ZOOM ca instrument de editare a rezultatelor din analiza DIRP, afișată sub formă de curbă
Port de ieșire pentru semnale multiple:
SINE: semnale de la 0,01 Hz până la 3 MHz, DC- OFFSET
SQUARE 1: semnale de la 0,01Hz până la 100 kHz, amplitudine reglabilă, FULL WAVE
SQUARE 2: semnale de la 0,01Hz până la 100 kHz, amplitudine reglabilă, DC- OFFSET
Semnale SMART pentru o eficiență mai mare
Port suplimentar de alimentare: semnal amplificat pentru accesorii
Ieșire WIDE cu lățime de bandă de până la 15 MHz
Bibliotecă de funcții individuală cu până la 460 de articole
Funcție EAP încorporată ca opțiune STYLUS
EAP Stylus /alternativ/ este conectat la SENSOR printr-un cablu special
Port de alimentare pentru aplicatoare de putere
Specialități:
Undă specială din SMART care combină unda principală cu frecvențe înalte pentru o eficiență crescută.
Cardul de cip permite schimbul simplu de date între F-SCAN COMPACT și MinDevice.
Cardul de cip PLUS permite schimbul simplu de date între F-SCAN MOBILE și F-SCAN3 și F-SCAN4.
Noul standard OSCA
OSCA este acronimul pentru „Output Signal Control Algorithm” / algoritmul de control al semnalului de ieșire /
OSCA este un proces dezvoltat de TB-Elektronics. Această funcție este folosită pentru a ajusta semnalul de ieșire în timp real în aplicație. Este o metodă foarte sensibilă de măsurare care măsoară curentul electric într-un interval de forma undei și rezistența totală în microamperi.
Curenții electrici generați de generatorul de frecvență sunt în concordanță cu impedanța „consumatorului” sau „încărcării”. „Încărcarea” este conexiunea la putere. În acest caz, impedanța înseamnă că „încărcarea” nu se comportă liniar ca o rezistență electrică, ci ca o combinație de rezistor și condensator. Prin urmare, „încărcarea” depinde de frecvență și, de asemenea, de formele de undă activate.
Pe dispozitivele F-SCAN de clasă superioară, puteți alege între unde „square” și unde „sine”, frecvențele variind adesea de la 0,01 Hz până la 3 MHz. Pentru o „încărcare” dependentă de frecvență, acest lucru înseamnă că, de exemplu, frecvențele scăzute pot avea un impact mare, chiar dacă fluxul de curent electric este mic. Cele mai mari frecvențe, pe de altă parte, pot avea doar un impact mic, chiar dacă curentul electric este mare. Când se adună toate acestea, depinde de ceea ce provoacă unda pe care o alegeți.
Pentru a asigura o funcționare ideală a aplicației pe F-SCAN4, OSCA este introdus pentru prima dată. OSCA poate fi activat la niveluri diferite. Puteți alege între „OFF”, „SENSITIVE”, „STANDARD” și „HIGH”, în funcție de sensibilitatea „încărcării”.
Când funcția OSCA este dezactivată, puterea semnalului este – în funcție de amplitudine – setată – activată pentru toate formele de undă. Dacă funcția OSCA este activată, amplitudinile sunt controlate în mod continuu în funcție de curentul electric măsurat din fluxul de curent electric (măsurat în microamperi). În timpul aplicației, curentul electric măsurat, precum și amplitudinea setărilor, sunt afișate în toate meniurile de pe F-SCAN4.
Combinația de DIRP (înregistrarea feedback-ului) și OSCA este unică și va optimiza din nou frecvența aplicată.
F-SCAN3
În prezent, F-SCAN 3 reprezintă a doua noastră serie de modele, destinată în principal utilizării profesionale. Dispune de un ecran tactil color generos de 5,7 inci, cu posibilitatea de a afișa totul pe ecranul computerului dvs. Îmbină funcționalitatea cu o operare ușoară și confortabilă.
Această serie este dedicată în special profesioniștilor.
CARACTERISTICI PRODUS:
Amplitudini ajustabile pentru semnalele SINUSOIDALE și PĂTRATE Pentru fiecare frecvență utilizată, se pot seta 6 mărimi/funcții: Amplitudinea semnalului SINUSOIDAL Amplitudinea semnalului PĂTRAT Wobble (oscilație) cu posibilitatea de a regla lățimea benzii în jurul frecvenței nominale Envelopă (plic) – funcția efectuează o oscilație a amplitudinii între 0 V și o valoare specificată. Sweep (trecere) la următoarea funcție (skipping intervalul dintre două frecvențe vecine) Funcția TIMP – setarea duratei pentru fiecare frecvență Ecran tactil color mare cu posibilitatea afișării grafice Selectarea individuală a frecvențelor Dispozitiv de înregistrare extern MEMOSTICK pentru transferul datelor către alte dispozitive din seria F-SCAN. Capacitatea de a atribui amplitudinilor semnalului pătrat ca funcție a valorii frecvenței Funcția ZOOM ca instrument pentru editarea rezultatelor analizei DIRP sub forma unei curbe 2 porturi de ieșire specifice: Port de ieșire pentru frecvențele individuale: CARRIER: frecvența purtătoare 1Hz – 15 MHz presetată la 10Vpp, DC OFFSET SINE: semnale sinusoidale de la 0,01 Hz la 15 MHz, amplitudine reglabilă, DC-OFFSET SQUARE 1: semnale de la 0,01 Hz la 1 MHz, amplitudine reglabilă, FULL WAVE (undă întreagă) SQUARE 2: semnale de la 0,01 Hz la 1 MHz, amplitudine reglabilă, DC-OFFSET (undă pozitivă) PORT DE PUTERE: semnal amplificat pentru conectarea altor accesorii Funcție de bibliotecă integrată pentru peste 580 de articole Analiză EAP (electroacupunctură) integrată – posibilitatea de a măsura meridianele. Sondă (opțională) se conectează la portul SENSOR Funcția de analiză EAP este integrată pentru utilizarea profesioniștilor Corp din aluminiu
CARACTERISTICĂ
Porturi de ieșire specifice: orice frecvență de ieșire a dispozitivului este disponibilă sub formă de semnal corespunzător. De pe ecranul tactil se pot selecta programele: trei ferestre principale de program se deschid la atingerea antetului lor. Se pot modifica setările și funcțiile prin atingere, selectarea și pornirea lor. Controlul poate fi învățat rapid. Dispozitivul este livrat cu un ghid detaliat de utilizare. Valorile pre-setate din fabrică pentru aplicațiile obișnuite facilitează utilizarea rapidă a dispozitivului.
CUPRINSUL PACHETULUI F‑SCAN 3: Sursă de alimentare universală Electrozi manuali din oțel inoxidabil Cablu pentru electrozi manuali Senzor pentru deget 2 seturi de electrozi adezivi gelatinoși (plăcuți) Cablu pentru electrozi gelatinoși MEMOSTICK Cablu USB Software Manual
Designul produsului, specificațiile și prețurile pot fi modificate fără notificare prealabilă.
F-Scan Compact
La câteva luni de teste de succes, vă prezentăm aparatul F-SCAN COMPACT, care vă va ajuta semnificativ în determinarea frecvențelor precise, datorită sistemului unic DIRP (Dual Integration Resonance Procedure), o funcție de rezonanță cu integrare dublă.
Funcția DIRP oferă posibilitatea unei analize automate a rezonanței (măsurarea frecvențelor). Funcția DIRP supune corpul acțiunii rapide a frecvențelor și monitorizează răspunsul său de rezonanță.
Funcția standard DIRP efectuează scanarea în intervalul de la 80.000 Hz la 560.000 Hz. În baza experienței de mulți ani, scanarea sub 80.000 Hz nu oferă rezultate valide. În cazul în care este necesar, limita inferioară și superioară poate fi extinsă. Aparatul calculează pasul de scanare împărțind domeniul de frecvență între limite în 500 de pași egali. Progresul analizei poate fi urmărit pe ecran. Rezonanțele rezultate sunt afișate sub formă de grafic.
Însuși procesul de măsurare a rezonanțelor este foarte simplu. Necesită 5 minute. După încheierea măsurătorii, pe ecran apare un grafic, în care frecvențele afișate pot fi ușor extrase. Sunt luate în considerare valorile peste 10% din analiza afișată. Aceste valori sunt apoi programate în Super Ravo Zappra sau generatorul de plasmă. Aceste frecvențe sunt unice după această aplicație. Valorile afișate pot fi apoi comparate cu frecvențele Dr. Hulda Clark, unde se poate identifica informația.